Ajankohtaista

Key to Youth 55 €

Medik8 Lahjapakkaus

15ml Eyelift Peptides
10ml Liquid Peptides
30ml Firewall Peptides

Uutuus sarja nyt Kauneussalonki Leassa

Helppo, monikäyttöinen ja turvallinen Forlle’d laboratorion kehittämä tuotesarja Japanista, joka takaa tehokkaan ja hellävaraisen ihonhoidon ilman ylimääräisiä ponnistuksia.

Lue lisää >>


TILAA MEDIK8 VERKKOKAUPASTA – TUE PAIKALLISTA YRITTÄJÄÄ

Tilaamalla Medik8 verkkokaupasta ja valitsemalla tilauksen yhteydessä oman hoitolasi, tuet paikallista yrittäjää sekä saat tuotetukea ja opastusta omalta kosmetologiltasi. Tilausta tehdessäsi, kun tuotteet on lisätty ostoskoriin, siirryt maksamaan. Ensin lisätään omat tiedot jonka jälkeen pääset valikosta valitsemaan oman hoitolasi, Rovaniemi, Kauneussalonki Lea.

 

Verkkokauppaan pääset tästä >>


Medik8 UUTUUS KASVOHOIDOT

Saat sekä ansaitun hemmotteluhetken itsellesi, että Medik8 ammattilaisten avun ja ohjeet juuri sinun iho-ongelmiasi koskien. Laajasta valikoimastamme löydät nuorentavia kasvohoitoja, hemmottelevia silmänympäryshoitoja, uudistavia vartalohoitoja sekä korkeatasoisia kuorintoja, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan. Parhaiden hyötyjen saamiseksi suosittelemme kolme tai kuuden hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun ihonhoitorutiiniin.

Katso hoidot >>

 


Medik8 12 weeks to WOW


Medik8:n täysin uusi 12 Weeks to WOW ihonhoidon Personal Training -ohjelma on nyt saatavilla!  Tammikuussa 2020 lanseerattu ainutlaatuinen ihonhoitovalmennus tuottaa häikäiseviä tuloksia 12 viikossa.

Olet ehkä joskus liittynyt kuntosalilla valmennusohjelmiin, joissa tavoitteesi on ollut todennäköisesti panostaa hyvinvointiisi ja fyysiseen kuntoon. Tuloksia ei kuitenkaan saavuteta yhdellä kuntosalikäynnillä vaan tavoitteisiin pääseminen vaatii useita käyntejä, motivaatiota sekä ohjelmaa tukevia valintoja myös kotona esimerkiksi ruokavaliossa.

Medik8:n lanseeraama ainutlaatuinen 12 Weeks to WOW on samoin tavoin intensiivinen Personal Training -ohjelma, mutta iholle.  Tämä huikea kemiallisten kuorintojen hoito-ohjelma saavuttaa upean ihon 12 viikossa! Kokonaisuuteen sisältyy yhteensä kahdeksan käyntiä Medik8 asiantuntijasi luona, joista kuusi käyntiä sisältää sinun tarpeisiisi yksilöllisesti räätälöidyn ihonhoidon. Ihonhoidon ammattilainen on tukenasi läpi koko prosessin.

Liittyessäsi ohjelmaan Medik8 asiantuntijasi räätälöi tarpeisiisi kotihoito tuotepaketin tukemaan ihosi hyvinvointia läpi koko hoito-ohjelman. Tämä hoitokokonaisuus korjaa ihon virheitä ja rakennetta, palauttaa ihollesi elinvoiman ja hehkun, vähentää epäpuhtauksia ja mustapäitä, tasoittaa pintajuonteita sekä tuo raikkaan, kirkkaan ja tasaisen ihonsävyn.

Liity mukaan upeaan Personal Training -ohjelmaan ja anna tämän vuoden olla myös ihosi hyvinvoinnin vuosi!

Lue lisää kuorinnoista >>

 


Dermapen 4™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä(rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa. Kiihdyttää hiusten kasvua ja tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen. Sen avulla ravitaan ja vitaminisoidaan ihoa sekä vaalennetaan pigmenttiläiskiä.

 

Lue lisää…


Forlle’d ja Bioformula®
sarjat ja hoidot nyt Kauneussalonki Leassa!

 


UUTUUS!

MESTARITEOS – YKSINKERTAISESTI

r-Retinoate Intense on kiistatta Medik8:n historian tehokkain anti-ageing-tuote!

Vallankumouksellinen yhdistelmä parhaita, tehokkaimpia A-vitamiineja.

Kristallistabiloitu Retinaldehyde on yhdistetty läpimurron tehneeseen Retinyl Retinoateen. Näitä kahta huipputehokasta molekyyliä ei ole aikaisemmin yhdistetty toisiinsa, ja näin ollen r-Retinoate Intense on ainutlaatuinen all-in-on A-vitamiinituote yökäyttöön.

r-Retinoate Intense on kahdeksan kertaa vahvempi ja 11 x nopeampivaikutteinen kuin retinoli. Näkyviä tuloksia jo 4:ssä viikossa, hienot rypyt ja juonteet häviävät ja ihosta tulee kuulas ja kiinteä.

r-Retinoate Intense on koostumukseltaan samettisen pehmeä, ja sisältää optimoituja keramideja ja täsmäkohdistettuja peptidejä. Madagaskaanin vanilija ja pehmeä sitrus hellivät aistejasi ja edistävät yön aikaista rentoutumista. Herätessäsi ihosi on ravittu, uudistunut ja silminnähden nuorekkaamman ja levänneen näköinen.


UUTUUS – Kasvojen soft-kohotus Cog PDO (polydiaksoni) väkälangoilla

Kasvojen tehokohotus väkälankahoidolla 70 €/lanka (norm. 85 €)
Varaa ilmainen konsultaatioaika!
Cog PDO (polydiaksoni) väkälangat on puoli-invasiivinen metodi roikkuvan kasvojen ihon kohotukseen. Hoitoalueet ovat: madaltuneet kulmakarvat ja roikkuvat posket, leukalinja ja kaulan alue. Toimenpiteen helppous ja lyhyempi toipumisaika ovat tehneet siitä suositun toimenpiteen. Lue lisää…


Artikkeli: Ihonhoidon ykkösainesosa, jota jokaisen tulisi käyttää

Jos pitäisi valita vain yksi tehoaine, jota ihosi tarvitsee, valitse retinoli. Tehokkaan ihonhoidon uskotaan monesti vaativan kovia kemiallisia ainesosia ja monimutkaisia rutiineja, mutta oikeastaan vähempikin riittää.
Ammattilaisille suunnatun brittiläisen ihonhoitosarja Medik8:n perustaja Elliot Isaacs toteaa A-vitamiinin eli yleisimmin retinolin olevan ihonhoidon ykkösaine…
Lue lisää Iltalehden sivuilta Medik8-tuotteista


Ihoanalyysi ja ihonhoitosuositus Kauneussalonki Leasta veloituksetta

Tule kokeilemaan uutta ihonhoitosuositusta veloituksetta Kauneussalonki Leaan.  Suositus sisältää ihoanalyysin, hoitosuositukset ja kotihoitotuotesuositukset. Saat kauneushoitolan tekemän suosituksen joko sähköpostiisi tai tulostettuna mukaasi. Tervetuloa!