Ajankohtaista


Medik8 KASVOHOIDOT

Saat sekä ansaitun hemmotteluhetken itsellesi, että Medik8 ammattilaisten avun ja ohjeet juuri sinun iho-ongelmiasi koskien. Laajasta valikoimastamme löydät nuorentavia kasvohoitoja, hemmottelevia silmänympäryshoitoja, uudistavia vartalohoitoja sekä korkeatasoisia kuorintoja, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan. Parhaiden hyötyjen saamiseksi suosittelemme kolme tai kuuden hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun ihonhoitorutiiniin.

MEDIK8 UUTUUS KASVOHOITO
Deep Hydration Facial 95 € (norm. 110€)

Tehokosteutusta ihon jokaiseen kerrokseen. Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa.
Kaikkiiin Medik8 kasvohoitoihin sisältyy Signature Facial Massage sekä Indulgent Scalp Massage (kasvojen ja pään hieronta).

Saat mukaasi vielä tuotenäytteen jolla hoitoa voi jatkaa kotona.

Katso muut hoidot >>


FOXY eyes

200 €. Silmäkulmien väkälankakohotus. Toimenpiteellä saadaan silmäkulmat nousemaan kauniisti ohimoita kohti.

Asiakaskommentti: ”Oon omasta mielestä tyytyväinen lopputulokseen ja kuinka se muutti väsynyttä perusilmettä. Kiitos aivan tuhannesti!” -Krista

 


Broom-mesolangat

Nasolabiaalijuonteiden hoito 200 €

Toimivat kevyen täyteaineen tavoin lisäten volyymia kasvoihin, kaulaan ja decolteelle. 15 lankaa, jotka on koottu kimppuun yhdellä neulalla, voivat nopeasti ja kivuttomasti täyttää rypyn. Nasolabiaalijuonteet ovat nenän ja suupielien alueelle syntyvät pystyjounteet; jotka tekevät helposti kasvojen yleisilmeestä väsyneen.
Toimenpiteessa varta vasten juonteiden ja ryppyjen täyttöön kehitetyt mesolangat injektoidaan ihon_ eivätkä ne lisää ihoon ylimääräistä painoa.  Kaiken lisäksi mesolankojen laitto on nopeaa ja kivutonta – ydellä pistolla saadan laitettua 15 lankaa!

Itse mesolangat ovat Steriilejä, ihossa itsestään hajovia lankoja. Vaikka langat ajan myötä lluonnollisesti hajoavat, jatka iho tämänkin jälkeen napakoitumistaan.  Mesolangat aktivoivat kollageenituotantoa ja lankojen tilalle syntyy proteiinien muodostama tukiverkko.  Iho kiintyttyy, kasvojenpiirteet selkeytyvät ja hoidon lopputulokset pysyvät hyvinä jopa kahden vuoden ajan!


UUTUUS – Kasvojen soft-kohotus Cog PDO (polydiaksoni) väkälangoilla

Kasvojen tehokohotus väkälankahoidolla 70 €/lanka (norm. 85 €)
Varaa ilmainen konsultaatioaika!
Cog PDO (polydiaksoni) väkälangat on puoli-invasiivinen metodi roikkuvan kasvojen ihon kohotukseen. Hoitoalueet ovat: madaltuneet kulmakarvat ja roikkuvat posket, leukalinja ja kaulan alue. Toimenpiteen helppous ja lyhyempi toipumisaika ovat tehneet siitä suositun toimenpiteen. Lue lisää…

 


Medik8 12 weeks to WOW


Medik8:n täysin uusi 12 Weeks to WOW ihonhoidon Personal Training -ohjelma on nyt saatavilla!  Tammikuussa 2020 lanseerattu ainutlaatuinen ihonhoitovalmennus tuottaa häikäiseviä tuloksia 12 viikossa.

Olet ehkä joskus liittynyt kuntosalilla valmennusohjelmiin, joissa tavoitteesi on ollut todennäköisesti panostaa hyvinvointiisi ja fyysiseen kuntoon. Tuloksia ei kuitenkaan saavuteta yhdellä kuntosalikäynnillä vaan tavoitteisiin pääseminen vaatii useita käyntejä, motivaatiota sekä ohjelmaa tukevia valintoja myös kotona esimerkiksi ruokavaliossa.

Medik8:n lanseeraama ainutlaatuinen 12 Weeks to WOW on samoin tavoin intensiivinen Personal Training -ohjelma, mutta iholle.  Tämä huikea kemiallisten kuorintojen hoito-ohjelma saavuttaa upean ihon 12 viikossa! Kokonaisuuteen sisältyy yhteensä kahdeksan käyntiä Medik8 asiantuntijasi luona, joista kuusi käyntiä sisältää sinun tarpeisiisi yksilöllisesti räätälöidyn ihonhoidon. Ihonhoidon ammattilainen on tukenasi läpi koko prosessin.

Liittyessäsi ohjelmaan Medik8 asiantuntijasi räätälöi tarpeisiisi kotihoito tuotepaketin tukemaan ihosi hyvinvointia läpi koko hoito-ohjelman. Tämä hoitokokonaisuus korjaa ihon virheitä ja rakennetta, palauttaa ihollesi elinvoiman ja hehkun, vähentää epäpuhtauksia ja mustapäitä, tasoittaa pintajuonteita sekä tuo raikkaan, kirkkaan ja tasaisen ihonsävyn.

Liity mukaan upeaan Personal Training -ohjelmaan ja anna tämän vuoden olla myös ihosi hyvinvoinnin vuosi!

Lue lisää kuorinnoista >>


TILAA MEDIK8 VERKKOKAUPASTA – TUE PAIKALLISTA YRITTÄJÄÄ

Tilaamalla Medik8 verkkokaupasta ja valitsemalla tilauksen yhteydessä oman hoitolasi, tuet paikallista yrittäjää sekä saat tuotetukea ja opastusta omalta kosmetologiltasi. Tilausta tehdessäsi, kun tuotteet on lisätty ostoskoriin, siirryt maksamaan. Ensin lisätään omat tiedot jonka jälkeen pääset valikosta valitsemaan oman hoitolasi, Rovaniemi, Kauneussalonki Lea.

Verkkokauppaan pääset tästä >>


Dermapen 4™ -mikroneulaus

on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä(rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa. Kiihdyttää hiusten kasvua ja tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen. Sen avulla ravitaan ja vitaminisoidaan ihoa sekä vaalennetaan pigmenttiläiskiä.

 

Lue lisää…


Uutuus sarja nyt Kauneussalonki Leassa

Helppo, monikäyttöinen ja turvallinen Forlle’d laboratorion kehittämä tuotesarja Japanista, joka takaa tehokkaan ja hellävaraisen ihonhoidon ilman ylimääräisiä ponnistuksia.

Lue lisää >>


SOBERBIA- Ripaus luksusta arkeen!

Sorberbia luonnonläheisyys pukeuttuna 24K kultaan luo unohtumaton tunteen naiselle, joka osaa arvostaa itseäsi!

Soberbia ihonhoidon poikeuksellisen kaavan muodostaa 20 planeettamme ainutlaatuiset ainesosat joka tekee siitä hellittämätön ”must have” luksustuoteen kauneusalalla! Soberbia sisältää myös uusimman sukupolven anti-aging molekyylejä ja peptidejä, joiden aktiivisten ainesosien ansiosta on jopa yli 30 erilaista hyötyä, lieventämällä ja ratkaisemalla suurimman osan iho-ongelmista.

Soberbia tuotemerkki syntyi vuonna 2015 Barcelonassa Odysseian etsimällä ja yhdistämällä luonnon ja sivilisaation suurimmat lahjat. Soberbia-tuotemerkin perustajalla, Ivan Graulla, on vankka (30 vuoden) ura kosmetiikkateollisuuden alalla. Hän on työskennellyt tunnetuissa yrityksissä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Espanjassa. Hän vietti 5 vuotta Soberbia-kaavan luomisessa saavuttaakseen hienoimman ja täydellisimmän ikääntymisen estovoiteen, joka on saatavina markkinoilla!

Soberbia tuotteesarjassa ei ole: parabeeneja, silikonia, mineraaliöljyä, kemiallisia säilöntäaineita, PEG: ta eikä ole testattu eläimellä!

Tärkeimmät ainesosat:
*24K kultaa
*orkidea
*smaragdi
*maca
*käärmeen myrkky
*argan-öljy
*oliivipuun lehdet
*kaviaari
*ruusunmarja
*villisieni
*levä
*mehiläisvaha
*hyaluronihappo

Jokainen ainesosa omistaa kosmetiikkatuotteiden terveys- ja turvallisuusmääräysten valvonta EU-standardit!
SOBERBIA on syy onneen…..se on jokaisen naisen unelma!


Forlle’d ja Bioformula®

sarjat ja hoidot nyt Kauneussalonki Leassa!

UUTUUS!

MESTARITEOS – YKSINKERTAISESTI

r-Retinoate Intense on kiistatta Medik8:n historian tehokkain anti-ageing-tuote!

Vallankumouksellinen yhdistelmä parhaita, tehokkaimpia A-vitamiineja.

Kristallistabiloitu Retinaldehyde on yhdistetty läpimurron tehneeseen Retinyl Retinoateen. Näitä kahta huipputehokasta molekyyliä ei ole aikaisemmin yhdistetty toisiinsa, ja näin ollen r-Retinoate Intense on ainutlaatuinen all-in-on A-vitamiinituote yökäyttöön.

r-Retinoate Intense on kahdeksan kertaa vahvempi ja 11 x nopeampivaikutteinen kuin retinoli. Näkyviä tuloksia jo 4:ssä viikossa, hienot rypyt ja juonteet häviävät ja ihosta tulee kuulas ja kiinteä.

r-Retinoate Intense on koostumukseltaan samettisen pehmeä, ja sisältää optimoituja keramideja ja täsmäkohdistettuja peptidejä. Madagaskaanin vanilija ja pehmeä sitrus hellivät aistejasi ja edistävät yön aikaista rentoutumista. Herätessäsi ihosi on ravittu, uudistunut ja silminnähden nuorekkaamman ja levänneen näköinen.


Artikkeli: Ihonhoidon ykkösainesosa, jota jokaisen tulisi käyttä

Jos pitäisi valita vain yksi tehoaine, jota ihosi tarvitsee, valitse retinoli. Tehokkaan ihonhoidon uskotaan monesti vaativan kovia kemiallisia ainesosia ja monimutkaisia rutiineja, mutta oikeastaan vähempikin riittää.
Ammattilaisille suunnatun brittiläisen ihonhoitosarja Medik8:n perustaja Elliot Isaacs toteaa A-vitamiinin eli yleisimmin retinolin olevan ihonhoidon ykkösaine…
Lue lisää Iltalehden sivuilta Medik8-tuotteista


Ihoanalyysi ja ihonhoitosuositus Kauneussalonki Leasta veloituksetta

Tule kokeilemaan uutta ihonhoitosuositusta veloituksetta Kauneussalonki Leaan.  Suositus sisältää ihoanalyysin, hoitosuositukset ja kotihoitotuotesuositukset. Saat kauneushoitolan tekemän suosituksen joko sähköpostiisi tai tulostettuna mukaasi. Tervetuloa!