Ajankohtaista

 

Medik8 lahjapakkaukset

Medik8 on saanut inspiraationsa pakkauksiin Japanilaisesta Raku-savikeramiikasta. Jokainen saviastia on uniikki ja kaunis, niin kuin iho.
 

Daylight Radiance, Midnight Miracleulgence, Face & Body Ind

Kolme erilaista pakkausta, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.
Daylight Radiance 34 €
pakkaus sisältää C-Tetra seerumin 10ml ja Advanced Day Total Protect -päivävoiteen 15ml. C-Vitamiini on yksi ihonhoidon parhaista antioksidanteista, ja se on keskeinen osa joka-aamuista kauneusrutiinia. Advanced Day Total Protect- voide viimeistelee ihonhoitorutiinisi, suojaten ihoa haittaavilta ympäristötekijöitä, saasteilta, infrapunasäteiltä ja siniseltä valolta. Se ehkäisee myös sokerin aiheuttamaa glykaatiota ja syväkosteutta ihoa.

 

Face & Body Indulgence 105 €
pakkaus sisältää 5 erilaista tuotetta kasvojen ja vartalon ihon hemmotteluun. Syväkosteuttavat seerumit palauttavat ihollesi hehkun ja sitovat kosteutta ihoosi. Vartalovoide ja öljy ravitsee ihoa, palauttaen ihon elastisuuden. Pakkaus sisältää: Hydr8 B5 30ml, Glow Oil 10ml, Nourishing Body Cream 150ml, ja Age Defying Body Oilin 60ml (Limited edition).

 

Midnight Miracle 109 €
pakkaus sisältää 4 tehokasta tuotetta ja rentouttavan Laventelityynyn. Tehokkaat yövoiteet sisältävät Midnight Repair ComplexTM-teknologian, joka tehostaa retinolin vaikutusta iholla. Retinol 3TR + Intense on tehostettu skavalaanilla ja climbazolella, jotka tekevät huippusuositusta tuotteestamme entistä tehokkaamman. Pakkaus sisältää: Cream Cleanse 40ml, Retinol 3TR + Intense 5ml, Advanced Night Eye 15ml ja Advanced Night Restore 50ml.

 


Voit maksaa myös Mash laskulla tai osamaksulla!

Lue tästä lisää mash-maksutavoista


Medik8-tuotteet helposti nyt myös verkkokaupasta

Voit tilata Medik8-tuotteita helposti myös kotisohvaltasi Kauneussalonki Lean aukioloajoista riippumatta.

Tervetuloa verkkokauppaostoksille tästä!


Artikkeli: Ihonhoidon ykkösainesosa, jota jokaisen tulisi käyttää

Jos pitäisi valita vain yksi tehoaine, jota ihosi tarvitsee, valitse retinoli. Tehokkaan ihonhoidon uskotaan monesti vaativan kovia kemiallisia ainesosia ja monimutkaisia rutiineja, mutta oikeastaan vähempikin riittää.
Ammattilaisille suunnatun brittiläisen ihonhoitosarja Medik8:n perustaja Elliot Isaacs toteaa A-vitamiinin eli yleisimmin retinolin olevan ihonhoidon ykkösaine…
Lue lisää Iltalehden sivuilta Medik8-tuotteista


Hemmotteluhoitopaketti miehille 90 €Platinmen miesten ylellinen kasvohoito

Hemmottelupaketti sisältää jalkahoidon + Platinmen kevyen kasvohoidon, kesto n. 2 h.
Jalkahoito: jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien hoito sekä jalkojen hieronta.
Platinmen kevyt kasvohoito: Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava niska-, hartia- ja kasvohieronta sekä naamio.


UUTUUS – Kasvojen soft-kohotus Cog PDO (polydiaksoni) väkälangoilla

Kasvojen tehokohotus väkälankahoidolla 70 €/lanka (norm. 85 €)
Varaa ilmainen konsultaatioaika!
Cog PDO (polydiaksoni) väkälangat on puoli-invasiivinen metodi roikkuvan kasvojen ihon kohotukseen. Hoitoalueet ovat: madaltuneet kulmakarvat ja roikkuvat posket, leukalinja ja kaulan alue. Toimenpiteen helppous ja lyhyempi toipumisaika ovat tehneet siitä suositun toimenpiteen. Lue lisää…


 

Ihoanalyysi ja ihonhoitosuositus Kauneussalonki Leasta veloituksetta

Tule kokeilemaan uutta ihonhoitosuositusta veloituksetta Kauneussalonki Leaan.  Suositus sisältää ihoanalyysin, hoitosuositukset ja kotihoitotuotesuositukset. Saat kauneushoitolan tekemän suosituksen joko sähköpostiisi tai tulostettuna mukaasi. Tervetuloa!