Ajankohtaista

Dermapen 4™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä(rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa. Kiihdyttää hiusten kasvua ja tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen. Sen avulla ravitaan ja vitaminisoidaan ihoa sekä vaalennetaan pigmenttiläiskiä.

Hoidon hinta 160 €

5 kerran sarjahoitona – 10%

Lue lisää…


Forlle’d ja Bioformula®
sarjat ja hoidot nyt Kauneussalonki Leassa!

 


UUTUUS!

MESTARITEOS – YKSINKERTAISESTI

r-Retinoate Intense on kiistatta Medik8:n historian tehokkain anti-ageing-tuote!

Vallankumouksellinen yhdistelmä parhaita, tehokkaimpia A-vitamiineja.

Kristallistabiloitu Retinaldehyde on yhdistetty läpimurron tehneeseen Retinyl Retinoateen. Näitä kahta huipputehokasta molekyyliä ei ole aikaisemmin yhdistetty toisiinsa, ja näin ollen r-Retinoate Intense on ainutlaatuinen all-in-on A-vitamiinituote yökäyttöön.

r-Retinoate Intense on kahdeksan kertaa vahvempi ja 11 x nopeampivaikutteinen kuin retinoli. Näkyviä tuloksia jo 4:ssä viikossa, hienot rypyt ja juonteet häviävät ja ihosta tulee kuulas ja kiinteä.

r-Retinoate Intense on koostumukseltaan samettisen pehmeä, ja sisältää optimoituja keramideja ja täsmäkohdistettuja peptidejä. Madagaskaanin vanilija ja pehmeä sitrus hellivät aistejasi ja edistävät yön aikaista rentoutumista. Herätessäsi ihosi on ravittu, uudistunut ja silminnähden nuorekkaamman ja levänneen näköinen.


UUTUUS – Kasvojen soft-kohotus Cog PDO (polydiaksoni) väkälangoilla

Kasvojen tehokohotus väkälankahoidolla 70 €/lanka (norm. 85 €)
Varaa ilmainen konsultaatioaika!
Cog PDO (polydiaksoni) väkälangat on puoli-invasiivinen metodi roikkuvan kasvojen ihon kohotukseen. Hoitoalueet ovat: madaltuneet kulmakarvat ja roikkuvat posket, leukalinja ja kaulan alue. Toimenpiteen helppous ja lyhyempi toipumisaika ovat tehneet siitä suositun toimenpiteen. Lue lisää…


 

Uudistunut Restore Magic – facelifting

entistä tehokkaampi

KASVOJENKOHOTUS ilman kirurgiaa!

Uusi raikas ilme — Todellinen tuhkimohoito
Uusi hoito kiinteyttää ja silottaa ihoa silminähden ilman Botoxia, neuloja tai palautumisaikaa. Iho näyttää upealta jo tunnin kuluttua hoidosta ja hoitotulos vain paranee seuraavan päivän ajan.

Voidaan tehdä sarjahoitona jopa kaksi kertaa viikossa neljän viikon ajan. Hoitosarjalla saavutetaan pitkäkestoinen hoitotulos.

Kohottaa ihoa tehokkaasti. Puhdistaa ihon myrkyistä. Poistaa epäpuhtauksia. Parantaa ihon sävyä ja tuntua. Valkaiseva vaikutus. Supistaa ihohuokosia. Tuo ravintoaineita. Antioksidanttinen vaikutus. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Silottaa ryppyjä.

NYT 90 €

(norm 120€)


 TARJOUS!

Skincare Plus-superkuplat

Kevään koittaessa kannattaa pitää mielessä ihon lisäksi myös kynsien ja hiuksien kunto. Skincare Plus pakkauksen päiväannos sisältää myös hiusten ja kynsien kuntoa parantavan
astaksantiini/biotiinikapselin.Skincare Plus:
Neljä tehokasta lisäravinnetta. Yksi kupla (päiväannos) sisältää:
-1x A-/ D-vitamiinikapseli
-1x Omega 3/ 6 kapseli
-1x seitsemää antioksidanttia sisältävä kapseli
-1 astaksantiini/biotiinikapseli

65 €

norm. 79,95

Pakkauksessa yhteensä 84 kapselia
Advance Nutrition Programme™ on kehittänyt ihonhoitoon tehokkaat ja tulosta tuovat vitamiinit. Tutkitut, eettisesti valmistetut tuotteet hoitavat ihoa sisäisesti – alueella, jonne hoitovoiteet eivät ulotu.

 Voit maksaa myös Mash laskulla tai osamaksulla!

Lue tästä lisää mash-maksutavoista


Medik8-tuotteet helposti nyt myös verkkokaupasta

Voit tilata Medik8-tuotteita helposti myös kotisohvaltasi Kauneussalonki Lean aukioloajoista riippumatta.

Tervetuloa verkkokauppaostoksille tästä!


Artikkeli: Ihonhoidon ykkösainesosa, jota jokaisen tulisi käyttää

Jos pitäisi valita vain yksi tehoaine, jota ihosi tarvitsee, valitse retinoli. Tehokkaan ihonhoidon uskotaan monesti vaativan kovia kemiallisia ainesosia ja monimutkaisia rutiineja, mutta oikeastaan vähempikin riittää.
Ammattilaisille suunnatun brittiläisen ihonhoitosarja Medik8:n perustaja Elliot Isaacs toteaa A-vitamiinin eli yleisimmin retinolin olevan ihonhoidon ykkösaine…
Lue lisää Iltalehden sivuilta Medik8-tuotteistaIhoanalyysi ja ihonhoitosuositus Kauneussalonki Leasta veloituksetta

Tule kokeilemaan uutta ihonhoitosuositusta veloituksetta Kauneussalonki Leaan.  Suositus sisältää ihoanalyysin, hoitosuositukset ja kotihoitotuotesuositukset. Saat kauneushoitolan tekemän suosituksen joko sähköpostiisi tai tulostettuna mukaasi. Tervetuloa!