CollagenAction

collagen_action_banner

CollagenAction aktivoi ihon luonnollisen kollageenituotannon sekä herättää ja järjestää uudelleen olemassa olevan kollageenin kasvoilla ja vartalolla!

Soveltuu kasvojen-, kaulan- ja decolteen ihon hoitoon sekä käsivarsien- ja vartalon ihon kiinteyttämiseen ja venymäarpien kuten raskausarpien hoitoon. Hoidon tuloksena ihon sävy tasoittuu ja kirkastuu, iho kiinteytyy ja tasoittuu ja silottuu silminnähden.

Collagen Action hoito – hoitotulokset

Näet hoitotulokset jo 3-5 päivän kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Ainutlaatuinen kuoriva ja puhdistava mekanismi käynnistää kollageenin uudelleen järjestäytymisen ja uuden kollageenin tuotannon.

CollagenAction -hoito suositellaan tehtäväksi vähintään kahdesti noin kymmenen päivän välein. Hoitotulos on jopa yhtä vaikuttava, kuin kalliilla lasereilla tehtävä kasvojen kohotus, vain edullisemmin ja ilman kipua. Kollageenin uudelleen järjestäytyminen alkaa noin 48h kuluttua ensimmäisestä hoidosta ja luonnollinen kollageenin lisääntyminen tapahtuu 45–60 vuorokauden kuluessa.

Hoito perustuu merestä saatavaan luonnolliseen merisieneen, joka kiihdyttää ihosolujen jakautumista ja kuolleen solukon kuoriutumista sekä herättää kollageenin ja käynnistää kollageenisynteesin ihossa. Merisienelle kosmeettisena raaka-aineena haetaan patenttia ja se on yksinoikeudella käytössä CollagenAction -geelissä. Merisienipartikkelit ovat erittäin huokoisia ja ne myös toimivat kuljettimina muille aineille.