Erikoishoidot

medik8 kasvohoito, kauneussalonki Lea, kauneushoitola Rovaniemi

Kauneussalonki Lean erikoishoidot

Kauneussalonki Leasta saat juuri sinun ihollesi soveltuvat erikoishoidot, mm. eritasoiset Medik8-peelingit, Dermapen mikroneulaushoidot, facelifting-hoidot sekä paljon muita… Lue lisää hoidoistamme ja tutustu hoitovalikoimaamme, tule ilmaiseen ihoanalyysiin ja  varaa hoitoaikasi!

Medik8-peelinghoidot

Lue lisää >>

Automaattinen mikroneulaus – Derma Pen

Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Automaattinen mikroneulaushoito aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja  tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Mikroneulauksella voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

  • Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet
  • Pystyrypyt huulenympärysiholla, ihon elvytys ja kiinteytys
  • Laajentuneet ihohuokoset
  • Raskausarvet, arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet)
  • Ennenaikainen hiustenlähtö

 

Mesoterapia

Collagen action

Dermaplanning

Carboksiterapia

RestoreMagic – Facelifting

Kiinteyttää ja silottaa ihoa silminähden ilman Botoxia, neuloja tai palautumisaikaa. Iho näyttää upealta jo tunnin kuluttua hoidosta ja hoitotulos vain paranee seuraavan päivän ajan.

Hoidon teho perustuu ihoa syväpuhdistaviin kasviuutteisiin sekä korkeaan pitoisuuteen hellävarasia peptidejä, kasvutekijöitä sekä luonnollisia kasvipohjaisia tehoaineita. Turvallinen ja lempeä hoito ei sisällä parabeeneja, öljyjä tai keinotekoisia väriaineita ja se soveltuu tehtäväksi myös kesällä. Sarjahoitona tehtynä tulos vahvistuu. Voidaan tehdä sarjahoitona jopa kaksi kertaa viikossa neljän viikon ajan. Hoitosarjalla saavutetaan pitkäkestoinen hoitotulos.

  • Kohottaa ihoa tehokkaasti. Puhdistaa ihon myrkyistä.
  • Poistaa epäpuhtauksia. Parantaa ihon sävyä ja tuntua.
  • Valkaiseva vaikutus. Supistaa ihohuokosia. Tuo ravintoaineita.
  • Antioksidanttinen vaikutus. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja siloittaa ryppyjä.

Mesolankahoito

Kohottaa kasvojen ovaalia, parantaa vartalon muotoa. Nuorentaa merkittävästi, ilman leikkauksia. Lisää ja stimuloi kollageenin muodostumista, parantaa kasvojen keski- ja alaosan piirteitä, kohottaa kulmakarvoja ja yläluomia, lymfan luonnollisen liikkumisen palautuminen, tasoittaa ihon väriä ja normalisoi pigmentoitunutta ihoa. Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja ne hajoavat itsestään 3 kuukaudessa. Tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa 2 vuotta.

PlexXar – Veitsetön silmäluomien kohotus

PlexXar veitsetön silmäluomien kohotus on turvallinen ja hyvin nopea veitsetön blefaroplastiikka. Palautusaika on vain 10 päivää josta vain 2–3 päivänä ilmenee turvotusta. Tulokset kestävät 2–3 vuotta. PlexXar-menetelmällä voidaan hoitaa myös suun ympäryksen ryppyjä ja juonteita. Lopputuloksena vuosia nuorempi ulkonäkö! Soita ja kysy lisää!