Medik8 12 weeks to WOW

Medik8:n täysin uusi 12 Weeks to WOW ihonhoidon Personal Training -ohjelma on nyt saatavilla!  Tammikuussa 2020 lanseerattu ainutlaatuinen ihonhoitovalmennus tuottaa häikäiseviä tuloksia 12 viikossa.

Yhdistelmähapot

Medik8 tarjoaa monipuolisen valikoiman kaikille soveltuvia kuorintahoitoja. Ne ovat tarkoin kehitetty eri iho-ongelmien hoitoon saadaksesi silminnähtävät hoitotulokset.

REWIND

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa ja vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

EVEN

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

UNIVERSAL AHA

Kuorinta, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ja pehmentää ihoa silminnähden. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi tai ylläpitämään hoitotuloksia.

CLARITY

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

EYE REVEAL

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

SENSITIVE PHA

Suunniteltu eriättäin herkän ihon hoitoon ja iholle, jolla on taipumusta punoitukseen. Kuorinta tasapainottaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Kuorinnat 110 €

12 weeks to WOW hoitosarja 528€