Forlle’d

Mullis­tava läpi­murto kos­meto­logiassa

Patentoidun ja Nobel palkitun Forlledin käyttämän teknologian kehitti tunnettu tiedetutkija Koichi Tanaka. Pitkien tutkimuksien jälkeen syntyneet ammattitasoiset tuotteet käyttävät ainutlaatuisen teknologian. Forlle´din tuotteiden sisältämän pienimolekyylinen hyaluronihappo imeytyy vaivatta ihoon keratinosyyttien soluvälien kautta ja vaikuttaa ihoon dermiksen alueella aktiivisesti. Pilkottuna molekyylinä Forlle´din hyaluronihappo on helposti ihon solujen sekä epidermiksen keratinosyytien että dermiksen fibroblastien saatavilla ja hyödynnettävissä. Hyaluronihappo on tehokas aine joka pystyy sitoamaan äärimäisen paljon vettä. Tämä aine ja muut ainutlaatuiset teknologiat antavat pitkäaikaisen vaikutuksen ihon ulkoa kuin sisältäkin.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo

Kaikki Forlle’d tuotteet sisältävät pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Forlle’din hyaluronihappo imeytyy dermikseen asti ja muodostaa ihoon monikerroksisia kosteusvarastoja. Teknologia on suojattu patenteilla maailmanlaajuisesti. Kosmetiikassa käytetty hyaluronihappo tuotetaan streptokokki­bakteerien avulla fermentoimalla (eli se ei ole eläinperäinen), eikä se häiritse tai lamauta elimistön omaa hyaluroni­happo­tuotantoa.

Tehokkaat tuotteet

Forlle’din tuotteita tarvitaan hyvin pieni määrä ja tuotteet riittävät noin kolme kertaa pidempään kuin sama määrä tavallista kosmetiikkaa. Tuotteiden pitkä käyttöaika tulee myös kuluttaja-asiakkaan hyödyksi hänen hoitaessaan ihoaan kokonaan tai osana muuta kotihoitoa Forlle’d tuotteilla.