Mesolankahoito

3D ja 4D mesolanka-hoitojen alueet: poski, otsa, silmäkulma

Nykyään tehokkain tapa kohottaa kasvojen ovaalia, parantaa vartalon muotoa ja saada merkittävää nuorentava ilme ilman leikkauksia. 3D ja 4D Mesolangat lisäävät ja stimuloivat kollageenin muodostumista, parantavat kasvojen keski- ja alaosan piirteitä, kohottavat kulmakarvoja ja yläluomia, auttavat lymfan luonnollisen kierron palautumista, tasoittavat ihon väriä ja normalisoivat pigmentoitunutta ihoa.

Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja ne hajoavat itsestään 3 kuukaudessa. Tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa 2 vuotta.

Hoitomuotoa käytettäessä voidaan jo yhdellä hoidokerralla taata:

  • kollageenin muodustumisen stimulointi ihossa
  • kasvojen keski- ja alaosan piirteiden paraneminen
  • kulmakarvojen ja yläluomien kohotus
  • lymfan luonnolisen liikkumisen palautuminen
  • ihon värin tasoittuminen ja pigmenttiläiskien normalisoituminen

3D ja 4D Mesolangat ovat hyvin ohuita ja vahvoja, siksi niiden avulla voidaan ihoa kiristää ja pitää sen hyvin uudessa muodossa.

Hoidosta ei jää jälkiä ohueenkaan ihoon.  Mesolankoja voidaan käyttää kehon kaikilla alueilla, joissa tarvitaan nopeaa ja turvallista ihon liftingiä,  mm  kasvojen, vatsan, kaulan ja dekolteen alueella.

Mesolangat laitetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Hoito antaa luonnollisen lopputuloksen kiinteyttäen ja kohottaen ihoa. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Verenkierto hoidettavalla aluella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Mesolankahoito vahvistaa ja myös parantaa ihon rakennetta.

Kauneussalonki Lean Mesolankahoidossa käytetään Tredlifting 3D ja 4D Mesolankoja.

Mesolangat ovat turvallisia. Koska 3D ja 4D Mesolangat on testattu ja valmistettu polymaitohaposta, ne eivät aiheuta  allergiasia reaktoita tai oireita. Näin kaikki terveysriskit ovat poissuljettu.

Hoito on nopea,  eikä siinä tarvita voimakasta puudutusta tai pitkää  kuntoutusta. Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus  häviää 7-10 päivän kuluessa.

Hoidon jälkeen:
  • ei saa käyttää alkoholia eikä tupakoida kolmeen päivään
  • ei saa saunoa tai uida kolmeen päivään. Suihkussa voi käydä, mutta ei saa hieroa käsiteltyä aluetta.
  • ei saa harrastaa rasittavaa liikuntaa muutamaan päivään
  • ei suositella käytettäväksi tulehduslääkkeitä kahteen viikkoon