Mesoterapia

Mesoterapia

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kostuttaa ihoa. Mesoterapiassa viedään vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla. Hoitoon kehitetty ompelukone-tyyppinen ruiskutuslaite tekee hoidosta kivuttoman. Ihon laatua voidaan parantaa erityisesti yhdistämällä mesoterapia ja ihoa kiinteyttävät laitehoidot.

Hoidossa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Ihoon voidaan viedä myös aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja ja koentsyymejä. Pistoksilla saadaan paikallisesti ihoon huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Hoidossa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi. Hoidon vaikutus riippuu käytetystä aineesta ja niiden tehtävistä ihossa. Myös pienet neulapistokset ja siinä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihon uudistumista.

Mesoterapia sopii ihoa virkistävänä ja kosteuttavana hoitona kätytettäväksi sekä itsenäisenä että yhdistettynä moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin laitehoitoihin.