Kasvohoidot

medik8 kasvohoito, Kauneussalonki Lea, Rovaniemi

Platinmen–kasvohoito ja ihonhoitosarja miehille

Platinmen-kasvohoitoPlatinmen miesten ylellinen kasvohoito
Miesten iho vaatii erityistä huolenpitoa. Päivittäinen parranajo ja erilaiset sääolosuhteet ovat voimakkaita rasitustekijöitä ohuella iholla. Kosteutus ja ihon suojaaminen ovat avainasemassa miesten ihonhoidossa. Arvokkaat raaka-aineet, kuten platina, Kosmetine™, Ion-Moist™, Lumin-Eye™ ja puhdas viski kosteuttavat, rauhoittavat ja taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Punoitus, ärsytysreaktiot ja pienet vauriot häviävät korkealaatuisen kasvohoidon ja kotihoitotuotteiden avulla nopeasti!

Medik8-kasvohoidot

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa. Tuotteita ei missään vaiheessa testata eläinkokeilla.
Lue lisää tästä  Medik8n filosofiasta, tuotteista, tuotekehityksestä sekä hoidoista!

 

 

Lea valmistaa C-vitamiinia Medik8n koulutuksessa.
Lea testaa stabiilin C-vitamiinin valmistusta Medik8n koulutuksessa Helsingissä 2014.

Radiance Kasvohoito
Uutuushoito kirkastaa ja vaalentaa ihon sävyä välittömästi sekä kiinteyttää ihoa tehokkaan C-vitamiinin avulla. Nestemäinen kristalliteknologia edesauttaa C-vitamiinin imeytymistä. Hoito hemmottelee kasvoja kosteuttamalla ihoa tehokkaasti.  Soveltuu kaikille ihotyypeille. Täydellinen hoito valmistaa ihosi juhlaan!

Hydr8 Kasvohoito
Syväkosteuttava ja virkistävä kasvohoito. Palauttaa ihon elinvoiman, joustavuuden ja poistaa kuivuutta täyteläisten ja ravitsevien raaka-aineiden avulla. Solujen optimaalisen kosteustasapainon myötä tämä kasvohoito palauttaa ihon pehmeyden tunteen ja pitää ihon kosteutettuna pitkään.

Red Alert® Kasvohoito
Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu erityisesti erittäin herkän ja punoittavan ihon hoitoon. Hoidossa käytetään C- ja K-vitamiineja, Teprenonea ja levää vahvistamaan ihoa ja vahvistamaan laajentuneita hiusverisuonia, viilentämään ja rauhoittamaan stressaantunutta ihoa, sekä vähentämään herkän ihon reaktioita. Suositellaan herkälle ja punoittavalle ihotyypille.

Beta KasvohoitoMedik8 C-vitamiinin valmistus kasvohoitotuote
Intensiivinen, syväpuhdistava hoito öljyiselle/sekaiholle tai akneen taipuvaiselle iholle. Hoito on suunniteltu normalisoimaan talineritystä, lievittämään ympäristön aiheuttamaa stressiä iholle, parantaen samalla ihon kosteustasapainoa, sekä rakennetta ja sävyä. Suositellaan rasvaiselle ja sekaiholle sekä akneen taipuvaiselle ja tukkoiselle iholle.

White Balance Kasvohoito
Täydellinen ja erittäin tehokkaasti kirkastava kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle pohjautuu huolellisesti valituituihin, vaalentaviin raaka-aineisiin. Hoito ehkäisee tummien läikkien syntymistä, sekä tasoittaa näkyvästi ihonväriä ja vähentää ennenaikaista vanhenemista. Suositellaan hyperpigmentoituneelle iholle.

Anti-Age Kasvohoito
Aikuisen naisen iholle suunniteltu tehohoito silottamaan ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja hehkuva. Juonteet pehmenevät ja tuloksena on nuoremman näköinen iho.